Penktadienį iki Palangos privažiavę poilsiautojai įstrigdavo – paskutinius du kilometrus prieš įvažiavimą į kurortą automobiliai pukšėjo gerą pusvalandį.

Kelyje iš Klaipėdos automobilių spūstys pasitikdavo jau prie degalinės, esančios priešais viaduką. Į Kretingos pusę mašinų kolona nusidriekė beveik iki pat Vydmantų gyvenvietės. Tokio prie jūros važiuojančių poilsiautojų srauto šią vasarą Palanga dar neregėjo.

Visą birželį poilsiautojų badą jutę butus nuomojantys palangiškiai netrukus suprato, kad nakvynės paklausa netrukus viršys pasiūlą. Todėl pakelėje poilsiautojus stabdančių asmenų siūlomos kainos didėjo kas valandą.

Rytą 20 litų kainavusi lova pavakare jau buvo pabrangusi dvigubai. Atokiau nuo jūros stovinčioje medinėje trobelėje už kambarį buvo prašoma 100 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)