Pardavimų ir rinkodaros direktorius Mindaugas Norvaišis BNS sakė, kad paslaugą teikti paskatino motininė bendrovė "Observer Media Intelligence", ją sėkmingai teikianti ilgą laiką.

Anot M. Norvaišio, naująja paslauga turėtų susidomėti bendrovės, besirūpinančios savo reputacija ir siekiančios ją paveikti ir valdyti.

"Observer", atlikusi daugiau kaip 120 spaudos leidinių, televizijos, radijo reportažų analizę, klientui gali pateikti duomenis rūpimu aspektu - yra galimybė analizę daryti pagal straipsnio ar reportažo temą, jos pranešėją, veikėjus ir kita", sakė M. Norvaišis.

Anot jo , "Observer" žiniasklaidos ir rinkos monitoringo analizę gali atlikti daugelyje šalių, nes dukterinių bendrovių tinklas labai platus.

Motininė kompanija "Observer Media Intelligence" yra viena pirmaujančių žiniasklaidos ir rinkos monitoringo bendrovių Europoje, jos dukterinės bendrovės veikia Skandinavijos šalyse, Vokietijoje, Latvijoje, Estijoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją