Šį savaitgalį vietoje buvusio restorano "Ponių laimė" atidaromas naujas naktinis klubas "Stiklių tangomanija".

Nebetransliuojamos televizijos laidos "Tangomanija" rengėjai "tangomanai" praėjusiais metais savo vardą pardavė ir Lietuvos tekstilės sektoriaus lyderiui "Utenos trikotažui".

Dar vienas bendradarbiavimo rezultatas - "Tangomanijos" ir "Snoro" banko mokėjimo kortelė, priklausanti "Snoro" banko platinamų "ElitoCard" mokėjimo kortelių šeimai.

Kol kas nėra aišku, ar populiarios laidos vardas tikrai pateisina gamintojų ir paslaugų teikėjų viltis populiariu vardu padidinti savo apyvartą.

Tiek "Snoro", tiek "Utenos trikotažo" atstovai netiesiogiai paneigė tokių akcijų greitą efektą.

Pasak "Utenos trikotažo" rinkodaros direktoriaus Nerijaus Vilūno, bendrovė priekaištų "tangomanams" neturi, bet artimiausiu metu neketina tęsti tokių akcijų.

"Snoro" banko atstovas ryšiams su visuomene Sigitas Zakrauskas BNS sakė, kad iki šiol išduota daugiau kaip 1,5 tūkst. vienetų "Tangomanijos" mokėjimo kortelių.

Pasak banko darbuotojo, bendradarbiavimas toks, kokio ir tikėtasi - kortelė orientuota į tam tikrą rinkos segmentą.

Anot S. Zakrausko, bankas tikisi, kad "Stiklių tangomanija" turės įtakos šios kortelės vartotojų skaičiaus didėjimui, be to, šiame klube kortelės savininkams bus taikomos įvairios nuolaidos.

Tuo tarpu "Stikliai" kol kas viliasi nauju vardu atverti savo restoranus jaunimui, tiesa, jokios informacijos apie finansinę projekto pusę jie neskelbia.

"Tangomanijos" projekto patrauklumą, ekspertų nuomone, padidintų ir laidos atgaivinimas eteryje.

Nepatikrintais duomenimis, "tangomanai" jau yra pasirašę sutartį su vienu Lietuvos televizijos kanalu, ir nuo rudens "Tangomanija" vėl bus transliuojama Lietuvos žiūrovams.

"Tangomanija" nėra vienintelis jaunimo tarpe populiarus vardas, pardavinėjamas rinkai plėsti.

Tokiu keliu eina ir populiaraus jaunimo žurnalo "Panelė" redakcija, savo prekės ženklą pardavusi Biržų akcinės pieno bendrovės jogurtui ir A. Gricevičiaus lietuvių saldainių fabriko "Rūta" saldainiams tokiu pat pavadinimu.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją