„Hong fu“ kiniškai reiškia „gerovę“. Kaip pasakojo prekybos tinkle dirbanti pardavėja-konsultantė Simona Nevulienė, H. Wu į Lietuvą atvyko maždaug 2012 metais. Jai čia taip patiko, kad nusprendė pasilikti.

Šiuo metu kinė gyvena Jonavoje, kur ir buvo atidaryta pirmoji „Hong fu“ parduotuvė. Atidarymas įvyko 2013 metų rugpjūčio 16 dieną ir nuo tada jos lankytojai čia gali įsigyti pigios vyriškos bei moteriškos aprangos, avalynės.

Kalba lietuviškai

Žmonės daugiausiai perka avalynę, sukneles, puošiasi. Tauragėje nėra vaikiškos aprangos, o Jonavoje tai – pagrindas. Daugiausiai žiūri į kainas, nes mes tuo ir naudojamės, kad būtų pigios prekės. Kokybiškos ir pigios“, – pasakojo S. Nevulienė ir pridūrė, kad prekės į tinklo parduotuves atkeliauja iš įvairiausių šalių.

Jos teigimu, „Hong fu“ nėra nusitaikęs į kokį nors konkretų pirkėjų segmentą „Tiesiog, jeigu žmogui patinka, mes jo laukiame“, – sakė pardavėja-konsultantė.

Šiuo metu įmonėje iš viso dirba 11 žmonių: vadovė H. Wu ir po penkias darbuotojas abiejose parduotuvėse.

Su jomis ir su parduotuvių klientais savininkė kinė stengiasi kalbėti lietuviškai. „Kolektyvas, savo ruožtu, bando atsakinėti kiniškai“, – teigė S. Nevulienė.

H. Wu į Lietuvą atvyko ne viena, tačiau jos giminės apsistojo Kaune, o ne Jonavoje.

Konkurentų neturi?

S. Nevulienė sakė, kad „Hong fu“ po antrosios parduotuvės atidarymo ir toliau planuoja plėtrą.

„Tikslas – atidaryti kuo daugiau naujų parduotuvių. Žiūrėsime, kaip sekasi prekyba, ko žmonėms daugiau reikia“, – teigė pašnekovė.

Pagrindiniai kinės valdomo prekybos tinklo konkurentai yra kiti panašiomis prekėmis prekiaujantys prekybininkai, tačiau jų S. Nevulienė nesureikšmino.

„Jie įsivaizduoja, kad mes jiems esame konkurentai, o mes, žinokite, konkurentų neturime“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)