Mašinų parkavimo aikštelėje atėjusieji buvo vaišinami kava ir spurgomis, vaišių pasiruošta išties labai daug.

Atidarymo proga vyko viktorina, išdalinta dešimt „Lidl“ dovanų ir krepšinio kamuolys su Arvydo Sabonio parašu. Sveikinimo žodį tarė ir atidarymo juostelę perkirpo „Lidl“ bendrovės atstovai ir Tauragės rajono meras Sigitas Mičiulis.

Į prekybos centrą užsukę tauragiškiai neišėjo pilnais krepšiais, ne paslaptis, dauguma jų atėjo tik apsižvalgyti ir įsigijo vos po keletą prekių.

Tai jau 18-oji „Lidl“ tinklo parduotuvė Lietuvoje. Šešios veikia Vilniuje, po dvi – Kaune bei Klaipėdoje, po vieną – Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje ir Mažeikiuose.

Prekybos centro atstovai skelbia, kad kaip ir kitose „Lidl“ prekybos vietose, čia bus siūlomas 1600 kasdienių prekių asortimentas. „Lidl“ parduotuvės darbo laikas – kasdien 8–22 val.

Atidarymo rytą pirkėjų spūsties nebuvo, tačiau to galima tikėtis darbo dienos pabaigoje. Arba pirmadieniais ir ketvirtadieniais, kai keisis prekių akcijos.

UAB „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento atstovė Valerija Lebedeva „Tauragės žinioms“ sakė, kad akcinių prekių kiekiai bus riboti, jos nėra pildomos.

Taip yra ir kitose Europose šalyse esančiuose šio tinklo parduotuvėse. Drįsime pajuokauti, kad akcijinė prekės – nedirbantiems, tie, kurie dirba – užsidirba neakcinėms prekėms.