Teigiama, kad nedidelį balansinį agentūros nuostolį lėmė auditorių reikalavimas padaryti atidėjimus galimų blogų skolų padengimui.

"Krantas Shipping " yra Danijos kompanijos "DFDS Tor Line" valdomos Klaipėdos keltų bendrovės "Lisco Baltic Service" (LBS) keltų linijų į Vokietiją (Kylis, Mukranas) ir Švediją (Ahusas, Karlshamnas) krovinių ir keleivių agentas, taip pat "Scandlines" keltų linijų į Daniją agentas. 1994 metais įkurto "Kranto Shipping" įstatinis kapitalas yra 1,85 mln. litų, vienos akcijos nominalas - 100 litų. Visas agentūros akcijas valdo LBS.

Linijinės laivininkystės agentavimo veikla užsiimančios agentūros pagrindinis uždavinys - frachto surinkimas už atliktas pervežimo operacijas. Praėjusiais metais "Krantas Shipping" Tarptautinėje jūrų perkėloje aptarnavo daugiau nei 940 keltų. Kylio linijoje aptarnauta 34 tūkst. transporto priemonių, Mukrano - 3,7 tūkst., Karlshamno - 7,455 tūkst.

Uždarosios akcinės bendrovės statusą turintis "Krantas Shipping" yra didžiausia laivininkystės agentūra šalyje. Ji yra sertifikuota 1998 metais pagal "Bureau Veritas" ISO 9002. Bendrovė yra Lietuvos laivybos brokerių ir agentų asociacijos narė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją