„Štai, kaip dirba Cgates specialistai! Tipo išmani TV + internetas“, – nuotraukos aprašymu dalinasi skaitytojas, kuris įvertino kaimyno namuose atliktus paslaugos instaliavimo darbus.

Kaunietis pasakoja, kad jį ir kaimyną, kurio namuose įvesta išmanioji televizija, technikų atlikti darbai nesužavėjo, o darbuotojas, net ir po papildomo raginimo sutvarkyti pareiškė, kad „kitaip neleidžia techninės galimybės“.

Dėl tokios darbų kokybės gyventojas kreipėsi ir į vadybininką, kuris sudarė paslaugų teikimo sutartį. Po kelių dienų, kaip pasakoja gyventojas, vadybininkas pašnekėjęs su technikais pasakė, kad kitaip atlikti instaliaciją nėra techninių galimybių ir kad klientas apie tai buvo informuotas.

Tiesa, Noreikiškių gyventojas, pasiraitojęs rankoves ir skyręs valandą darbo laiko, pats ėmėsi spręsti tokį neatsakingų darbuotojų paliktą darbo broką ir instaliaciją susitvarkė savo jėgomis, tad dabar gali mėgautis ne tik išmaniosios televizijos vaizdeliu televizoriuje, bet ir tvarka namų koridoriuje.

Perskaitęs naujieną portale „Kas vyksta Kaune“ su redakcija susisiekė „Cgates“ komercijos vadovas Tomas Burovas. „Atsiprašome savo kliento – su juo susisieksime artimiausiu metu ir išspręsime šią situaciją. Mūsų prioritetas – patenkinti klientai. Šiuo metu šį įvykį aiškinamės viduje ir užtikrinsime, kad ateityje tai nepasikartotų“, – tikino jis.

Papildyta: portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai susisiekė su žmogumi, kurio namuose atlikti „Cgates“ darbai. Kaunietis patvirtino, kad su juo sukontaktavo minėtos įmonės atstovai. Jie esą pasiūlė atitaisyti paliktas darbų klaidas. Kaunietis stebisi, kaip įmonių darbuotojus veikia viešumas. Pasak jo, kol informacija, apie darbo „broką“ nepasidalino portalas „Kas vyksta Kaune“, „Cgates“ atstovai tikino neturintys techninių galimybių viską sutvarkyti tinkamai, o paviešinus informaciją – techninės galimybės, pasak kauniečio, staiga ėmė ir atsirado.

Portale „Kas vyksta Kaune“ buvo pasirodžiusi ir kita nuotrauka – joje matyti, kaip kitas žmogus, nurodęs, kad buvo patekęs į identišką situaciją, sutvarkė jo namuose esą buvusį darbo broką.