"Manau, kad narystė šioje pasaulyje garsioje asociacijoje padės greičiau pritaikyti tarptautinius ryšių su visuomene standartus Lietuvoje, kelti mūsų kompanijos darbuotojų kvalifikaciją", BNS sakė A. Jonkus.

IPRA - tarptautinė asociacija, jungianti ryšių su visuomene praktikus ir teoretikus - buvo įkurta 1955 metais gegužės 1 dieną Londone. Tai žinoma tarptautinė nevyriausybinė organizacija, turinti C kategorijos patarėjo statusą Jungtinėse Tautose bei B kategorijos patarėjo statusą UNESCO. IPRA turi savo atstovų UNESCO, Europos Sąjungoje, JT agentūrose bei kitose tarptautinėse organizacijose.

"Jonkus ir partneriai" įgyvendina "Microsoft" korporacijos, "Merrild Kaffe A/S", "Bristol Myers Squibb", "Klaipėdos maisto" ir kitų bendrovių ryšių su visuomene projektus. Prieš ateidamas į ryšių su visuomene verslą, A. Jonkus 7 metus dirbo diplomatinį darbą Užsienio reikalų ministerijoje bei Lietuvos Respublikos ambasadoje Estijoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją