Plėtros į Kauną žingsnį baldų prekybos tinklas žengia po ketverių metų, kai buvo atidaryta pirmoji „Ikea“ parduotuvė Vilniuje, ir po dvejų metų nuo prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Klaipėdoje veiklos pradžios.

Ši prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta suteiks galimybę Kauno regiono gyventojams paprasčiau ir patogiau įsigyti „Ikea“ prekių.

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Kaune įsikurs prekybos centre „Drobė“, Jonavos gatvėje, ir užims 2000 kv. m plotą.

Joje, pasak „Ikea“ pranešimo, bus įrengtos pirkėjų aptarnavimo vietos, baldų ekspozicijos erdvė ir logistikos sandėlis.

„Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietų patalpos yra gerokai mažesnės nei parduotuvės Vilniuje, tačiau jose pirkėjai gali apžiūrėti siūlomus baldus ir interjero aksesuarus, įsitikinti jų kokybe, susiplanuoti namų apstatymą, užsisakyti prekes bei už kelių dienų jas atsiimti.

Naujoje prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune ekspozicijos bus orientuotos į kauniečius, pritaikytos išskirtiniams jų poreikiams“, – sako „Ikea“ Lietuva viešųjų ryšių vadovė Snieguolė Matonienė.

Šioje prekybos vietoje kauniečiai galės apžiūrėti dalį prekių, kurios yra Vilniaus parduotuvėje. Su kitomis prekėmis, kurios nebus eksponuojamos, pirkėjai susipažins „Ikea“ kataloge ar interneto svetainėje.

Skirtumas tarp šių prekybos vietų bus tas, kad Vilniuje pasirinktas prekes galima įsigyti vietoje, o Kaune užsakymą pirkėjai galės atsiimti jau po kelių dienų arba už papildomą mokestį užsisakyti pristatymą į namus.

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune bus teikiamos visos įprastos „Ikea“ paslaugos – baldų pristatymas į namus, surinkimas ir montavimas.

Lankytojai taip pat gaus naudingų ir profesionalių patarimų, kaip susiplanuoti kambarį ar virtuvę, suderinti vonios baldus.

1943 metais Švedijoje įkurta kompanija „Ikea“ nuo pat veiklos pradžios siūlo patogius, kokybiškus ir gražius baldus bei namų apyvokos reikmenis už mažą kainą, kad juos galėtų įsigyti kuo daugiau žmonių. Šiuo metu pasaulyje veikia 392 parduotuvės „Ikea“ 48 šalyse.

Lietuvoje parduotuvė „Ikea“ buvo atidaryta 2013 metais Vilniuje. Nuo 2015 metų Klaipėdoje veikia „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)