Pasak, „MyFitness“ vadovo Erkki Torn, bendrovė jau kuris laikas stebėjo ir atidžiai analizavo Lietuvos rinką. 21 klubą valdanti „MyFitness“ yra rinkos lyderė Estijoje ir Latvijoje, o plėtra Lietuvoje yra logiškas bendrovės plėtros strateginis žingsnis, praneša bendrovė spaudos pranešime.

„Lietuvos rinka, kur vis daugiau žmonių rūpinasi savo sveikata ir sportuoja, turi didelį potencialą. Tikime, kad mūsų koncepcija, paslaugų kokybė ir kainų politika tinkamai papildys Lietuvos sveikatingumo klubų rinką. Mes norime pasiūlyti naujų aukštos kokybės paslaugų ir taip prisidėti prie visos rinkos vystymo“, - sakė E. Torn.

Pirmieji „MyFitness“ sveikatingumo klubai Vilniuje ir Kaune, planuojama, pakvies lankytojus jau 2017 m. Ateinančiais metais bendrovė taip pat planuoja atidaryti 6 naujus sveikatingumo klubus Estijoje ir Latvijoje.

Tai, kad bendrovė turės savo sveikatingumo klubus visose Baltijos valstybėse, leis „MyFitness“ pasiūlyti papildomą vertę ir jau esamiems „MyFitness“ klientams, ypač tiems, kurie darbo reikalais reguliariai keliauja regione.

2008 m. veiklą pradėjęs „MyFitness“ šiuo metu turi 15 sveikatingumo klubų Estijoje ir 6 Latvijoje.

„MyFitness“ turi 35 000 narių, o klubuose per metus apsilanko apie 2,5 mln. žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)