Vilniaus apskrities vyriausiais policijos komisariatas DELFI informavo, kad jokių pranešimų apie sprogimus neužfiksuota, tačiau esą iš tikrųjų neveikia šviesoforai Kalvarijų ir Žalgirio bei Kalvarijų ir Ozo gatvių sankryžose.

Portalas Sviesoforai.lt iš tiesų nurodo, kad šviesoforai ir vaizdo kameros neveikia pastarojoje sankryžoje. Pirmojoje, sprendžiant iš portalo informacijos, šviesoforai veikia su pertrūkiais.

„Mes žinome apie situaciją, kad neveikia šviesoforai keliose sankryžose, kurios ribojasi su Kalvarijų gatve, ir situaciją bandome operatyviai sutvarkyti. Vairuotojus apie sutrikimus informuojame per eismo informacines švieslentes, radiją, „Susisiekimo paslaugų“ „Facebook“ paskyroje (tai aktualu tiems, kurie planuoja savo keliones ir dar neįsėdo į automobilius). Kalvarijų – Ozo g. sankryžoje neveikia ir vaizdo kameros dėl tos pačios priežasties.

Policijos pareigūnai reguliuoja eismą judriausiose sankryžose – eismas reguliuojamas Kalvarijų – Ozo – Kareivių g. sankryžoje. Mūsų duomenimis, viešasis transportas, kursuojantis Kalvarijų gatve ar ją kertantis, važiuoja tvarkingai, be užlaikymų. Taip pat jau atstatytas Kalvarijų – Žalgirio g. šviesoforinės sankryžos veikimas“, – komentavo bendrovės „Susisiekimo paslaugos“ viešųjų ryšių ir komunikacijos specialistas Tomas Šiuškus.

Bendrovės „Eso“ atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba informavo, kad elektros gedimas įvyko dėl to, kad viena bendrovė, vykdanti kasimo darbus, pažeidė vieną elektros kabelį. Esą dėl sutrikęs ne tik šviesoforų darbas, elektros neturėjo ir aplinkinių namų gyventojai bei verslo įmonės.

Pasak atstovo, tvarkyti gedimus išsiųstos 4 darbuotojų brigados. Daliai klientų elektros tiekimas jau atnaujintas, o likusiems jį tikimasi atnaujinti artimiausiu metu.

Kalvarijų ir Ozo gatvės Vilniuje yra vienos judriausių visoje sostinėje. Penktadieniais paprastai būna didesnės spūstys nei kitomis dienomis, tad neveikiant šviesoforams jos gali būti dar didesnės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)