Pirmadienį per pirmąsias varžytines ketinta parduoti AB "Inkaro avalynė" priklausantį bei bankrutuojančių ir bankrutavusių įmonių fondui įkeistą sporto klubą ir kompiuterius.

Iš neįkeistų daiktų buvo bandoma parduoti stomatologinę įrangą, automobilius, baldus, telefonus, skaičiavimo mašinėles, šildytuvus.

Turto vertintojų nustatyta pradinė visų išparduodamų daiktų kaina - apie 260 tūkst. litų.

Brangiausiai buvo įkainuotas sporto klubas - 168 tūkst. 408 litų, keturių pasenusių kompiuterių kaina siekė 2,3 tūkst. litų.

Tarp neįkeistų daiktų brangiausi buvo 6 automobiliai, didžiausia pradinė kaina - 20 tūkst. litų buvo nustatyta penkerių metų senumo sunkvežimiui DAF.

Visas kitas išparduoti bandytas turtas ne itin didelės vertės - bendra pradinė baldų, telefonų, šildytuvų, skaičiavimo mašinėlių ir kitų daiktų pardavimo kaina tesudarė 20,23 tūkst. litų.

Varžytinių vykdytojo Juozo Šukevičiaus teigimu, per pirmadienį vykusias varžytines pavyko parduoti tik elektros pakėlėją bei kabineto baldų komplektą, už kuriuos bendrai gauta 5 tūkst. 893 litai.

"Todėl varžytines galima laikyti neįvykusiomis", sakė J. Šukevičius.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją