Iš viso parodoje bus pademonstruota 30 naujausių pramoninių gatavų drabužių (pret-a-porter) kolekcijų, kurias sukūrė ir paruošė siuvimo bei trikotažo įmonės, bendradarbiaudamos su garsiausiais Lietuvos dizaineriais.

Baltijos šalių gamintojai "Baltijos tekstilėje ir odoje" galės susitikti su Europos, Azijos ir kitų regionių gamintojais. Didžiausioje Baltijos šalyse tekstilės parodoje Vilniuje dalyvaus 270 bendrovių iš 21 pasaulio šalies. Lietuvai atstovaus 145 lengvosios pramonės įmonės.

Specializuota tekstilės, namų tekstilės, drabužių, odos ir kailių gaminių, žaliavų ir įrengimų paroda "Litexpo" rūmuose veiks rugsėjo 12-15 dienomis.

Lietuvos lengvoji pramonė yra prioritetinė ir viena labiausiai išplėtotų šalies pramonės šakų, kurios eksportas sudaro apie 22 proc. viso Lietuvos eksporto, ir kurios užsienio prekybos balansas nuolat yra teigiamas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją