Kavinei vadovaujanti Gintarė Valatkevičienė nuolat dirba kavinėje, nes Dzūkijos sostinės jaunųjų verslininkų komandoje liko viena. Po kavinės atidarymo pernai spalį ji ne tik vadovauja verslui, bet ir dirba prie kavos virimo aparato, bendrauja su svečiais.

Pernai spalį DELFI skelbė, kad kavinei kol kas nepavyksta pasidžiaugti uždarbiu, todėl teko pradėti rūpintis alkoholio licenzijos įsigijimu.

stalo futbolo kavinė Alytuje „Foos cafe“
„Suprantu, dar reikia laiko. Labai nesinori nuleisti rankų. Reikia dėti visas pastangas, visas žinias ir daryti, daryti, daryti. Gaila, bet pas mus kavos kultūra nėra tokia stipri, kaip Vilniuje ar Kaune. Alytuje jaunimas renkasi stovėjimo aikštelėse ir jiems visai nesinori kažkur kitur eiti. Labai norėtųsi tai pakeisti“, - tuomet kalbėjo G. Valatkevičienė.

Iš įrašų socialiniame tinkle „Facebook“ galima matyti, kad kavinė siekia Alytuje įsitvirtinti vieta jaunimui pažaisti stalo futbolą.

DELFI platformoje „Duokit šansą“ susikaupė daugiau 300 idėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)