14
Kitas

3. Meatas Loafas

Holivude galima išgirsti ne vieną istoriją, kaip labai turtingos garsenybės prarado viską (nors kuriems tokiems žmonėms pavyko vėl prisijaukinti Fortūną). „The Business Insider“ pateikia kelias tokias istorijas

1. Marvinas Gaye'jus

Šio dainininko turtas buvo vertinamas 5 mln. JAV dolerių. 1976 metais jis išsiskyrė su savo
Marvinas Gaye
 pirmąja žmona Anna Gordy Gaye ir po skyrybų paskelbė apie savo bankrotą. Vėliau žmonai jis įsiskolino alimentų už 600 tūkst. JAV dolerių ir todėl perdavė jai nuosavybės teises į savo dainų albumą „Here, My Dear“.

Finansinės bėdos, o taip pat priklausomybė nuo narkotikų, dainininką persekiojo likusį jo gyvenimą, nors jis ir toliau įrašinėjo albumus ir rengė koncertus. 1981 metais jis net buvo persikraustęs į Europą, kad išvengti JAV mokesčių inspekcijos. M. Gaye'jus mirė 1984 metais, kai per konfliktą jį nušovė jo paties tėvas.

2. Kim Basinger

LEAD Technologies Inc. V1.01
Kai aktorė paskelbė apie savo bankrotą 1993 metais, jos turtas buvo vertinamas 5,4 mln. JAV dolerių. Apie bankrotą ji paskelbė todėl, kad jai atsisakius filmuotis juostoje „Boxing Helena“, kino studija „Line Pictures“ padavė aktorę į teismą dėl sutarties sąlygų nesilaikymo ir pareikalavo sumokėti 8,1 mln. JAV dolerių vertės netesybas. Teismo proceso metu po trejų metų aktorė sutiko kino studijai sumokėti 3,8 mln. JAV dolerių.

Nuo tada K. Basinger nusifilmavo daugybėje filmų ir sulaukusi 60-ies metų net pasirašė sutartį su modelių agentūra. Pernai jos turtas buvo vertinamas 36 mln. JAV dolerių.

14
Kitas

3. Meatas Loafas

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)