Eismas ribojamas nuo sostinės Didžiosios g. iki Žiupronių g., vandentiekio avarija įvyko Bokšto ir Subačiaus g. sankryžoje.

Sostinėje į policijos pareigūnus dėl eismo ribojimų kreipėsi vandenį tiekiantį ir kanalizaciją prižiūrinti bendrovė „Vilniaus vandenys“.

Ieškoma avarijos židinio, vykdomi kasimo darbai.

„Subačiaus ir Bokšto g. sankryžoje yra įvykusi vandentiekio avarija ir šiuo metu yra organizuojami vandentiekio atkasimo darbai. Dėl to yra stabdomas eismas ir būtent toje sankryžoje yra organizuojami vandentiekio atkasimo darbai, tam kad rastume, kas ten tiksliai. Tai yra avarija, nesusijusi su jokiais kitais įvykiais“, - DELFI kalbėjo „Vilniaus vandenų“ atstovė spaudai Rūta Mackevičiūtė.

Paklausta, ar Vilniuje šiuo metu vykdomi vandentiekio testavimo ar kiti darbai, kurie galėjo sukelti avarijų virtinę, bendrovės atstovė tai paneigė.

„Tai yra sutapimas, tikrai šiuo metu nėra vykdomi darbai, kurie galėtų tokias avarijas sukelti, - kalbėjo pašnekovė. - Mes tikrai nepristabdėme ir vandentiekio bei kanalizacijos sistemų renovavimo darbų.“

Kiek laiko eismas bus ribojamas, kol kas bendrovė neprognozuoja.

„Reikia atkasti vandentiekį, tada mes žinosime, kokio masto yra avarija ir ją turėsime likviduoti. Tam, kad žinotume, kiek laiko užtruksime, avarijos vietą reikia pamatyti“, - sakė R. Mackevičiūtė.

DELFI primena, kad pirmadienio popietę Subačiaus gatvėje įvyko didžiulė vandentiekio avarija, nuplovusi dalį šlaito ir užliejusi važiuojamąją kelio dalį.

Nuotraukų albume - vaizdai iš pirmadienio vandentiekio avarijos.

DELFI taip pat skelbė, kad sostinės Pilaitės rajonas rugpjūčio pabaigoje liko be vandens: gedimas įvyko vienintelėje vandens magistralėje į Pilaitę.

Bendrovės atstovė tuo metu patikino, kad vanduo statinių Pilaitėje nepaveiks, nes nustatyta, kur nuteka geriamasis vanduo – į lietaus kanalizaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)