Reaguodami į rinkos pokyčius vežėjai ne tik padidino maršrutų skaičių į Vokietiją, bet ir atidarė naujus maršrutus į kitus šios šalies miestus.

„Ekspertai prognozavo, kad didelių emigracijos mastų į Vokietiją nebus, tačiau lyginant su važiuojančiais autobusu į Didžiąją Britaniją ar Airiją, keliaujančių skaičius šia kryptimi sparčiai didėja“, – bendrovės „Ecolines“ pranešime cituojamas Lietuvos-Lenkijos regiono vadovas Remigijus Dvareckas.

Nuo gegužės mėnesio „Ecolines” autobusais bus galima keliauti į tokius Vokietijos miestus, kaip Rostokas, Liubekas, Kylis ir Flensburgas. Nuo šių metų pradžios padidintas reisų skaičius ir Čekijos miestus Prahą bei Pilzeną. Naujas maršrutas taip pat atidaromas į Danijos Arhuso, Alborgo miestus.

„Šiuo metu į Vokietiją vykdome nuo 14 iki 18 reisų per savaitę, tačiau keleiviams, norintiems vykti į Vokietiją, jau sunku įsigyti bilietų, todėl planuojame vasarą padidinti reisų skaičių šia kryptimi apie 30 proc.”, - sako R. Dvareckas.

Per 2010 m. bendrovė tarptautiniais maršrutais pervežė 250 000 keleivių, o įmonės apyvarta sudarė 45 mln. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją