Tai - vienas iš pastarojo meto incidentų, kuomet vežėjas buvo priverstas atšaukti arba atidėti kitus skrydžius.

Nufilmuota, kaip nusileidusį lėktuvą apsupa ugniagesiai ir pradeda gesinti užsiliepsnojusį lėktuvą. Visi orlaivio „Airbus A320“ keleiviai buvo saugiai evakuoti, rašo „Daily Mail“.

Orlaivis sėkmingai nusileido oro uoste pirmojo bandymo metu.

„Evakuacija buvo sėkminga ir tinkamai įgyvendinta. Mūsų 97 keleiviai buvo saugiai pristatyti į oro uosto terminalą. Šiuo metu nėra jokių sužeidimų ar kitų sveikatos problemų mūsų keleiviams. Bus atliktas reikalingas tyrimas tam, kad paaiškėtų šio incidento priežastys“, - skelbė bendrovė.

Ore sklandžiusio lėktuvo pažeista vieta buvo aiškiai matoma, sklido dūmai, todėl internete pradėjo plisti orlaivio nuotraukos, socialiniuose tinkluose žmonės ėmė reikšti savo emocijas, po to, kai sužinojo, kad visi lėktuve buvę asmenys sėkmingai nusileido.

Socialiniame tinkle „Twitter“ internautas „Flyingpilot79“ rašė, kad džiaugiasi, kad visi lėktuve buvę asmenys sėkmingai nusileido ir „viskas yra gerai“. Nicholas Guerts'as taip pat pridūrė: „Šaunuoliai orlaivio #TK1878 įgula, kad sugebėjote nutupdyti lėktuvą saugiai“.

Anksčiau šio įmonės lėktuvams yra tekę leistis avariniu būdu dėl pranešimų apie sprogmenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)