Pagal interaktyvųjį Vilniaus miesto žemėlapį, automobilių grūstys yra susidariusios 11 vietų: Ukmergės, Geležinio vilko, Olandų gatvėse. Laisvės prospekte bei Kalvarijų gatvėje susidarė net po kelias transporto spūstis.

Kai kur eismą riboja kelio darbai. Nors didesnių eismo įvykių nefiksuojama, kai kur įvyko smulkios avarijos.

Sostinės „Susisiekimo paslaugų“ viešųjų ryšių ir komunikacijos specialistas Tomas Šiuškus DELFI informavo, kad kai kurių spūsčių kaltininku tapo įvykusi avarija.

„Mūsų duomenimis, paties rytinio piko pradžioje įvyko eismo įvykis – Geležinio Vilko g., ties įvažiavimu į ją iš A. Goštauto g. (po viaduku), susidūrė automobiliai. Dėl šio eismo įvykio susidarė spūstis Geležinio Vilko g. iki pat sankryžos su Ukmergės g. Atsižvelgiant į tai, kad Vilniaus gatvės yra tarpusavyje susijusios, spūstys neišvengiamai persikėlė ir į kitas vietas – Ukmergės g. ir aplinkines. Todėl vairuotojams teko ilgiau šįryt keliauti į darbą, mokymosi įstaigas ar kitas vietas“, - pranešė jis.

DELFI taip pat primena, kad Vilniaus apskrityje ir Ignalinos rajone eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas vietomis sumažėjęs iki 200 metrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)