Asfalto volai, krautuvai, savivarčiai ir kita sunkioji technika jau dirba Rodūnios kelyje, kur vos per porą dienų bus paklota beveik kilometras asfaltbetonio dangos, įrengtas kelkraštis, rašoma savivaldybės pranešime spaudai.

Kitą savaitę žvyrkelių asfaltavimo darbai persikels į Varnės, Užusienio, Platiniškių, Rytų, Juodvarnių, Broniaus Krivicko gatves ir Liepų alėją. Per liepą bus išasfaltuota 5,75 km žvyrkelių. Tai kone dvigubai daugiau nei pernai – 2,8 km. Miesto pakraščiuose gyvenantys vilniečiai netrukus pajus teigiamus ir labai reikalingus pokyčius savo kasdienėse kelionėse.

Visiems šiems darbams atlikti reikės 650 tūkst. eurų. Šios lėšos bus panaudotos iš Kelių priežiūros ir plėtros programos, kurias Vilniaus miestui skyrė Susisiekimo ministerija.

Žvyrkelių asfaltavimas šiemet – tik viena iš vilniečių gyvenamosios aplinkos gerinimo programos dalių: iš viso šiemet bus suremontuota daugiau kaip 440 įvažiavimų į daugiabučių namų kiemus ir apie 40 km gatvių, paklota daugiau kaip 9 km naujų šaligatvių, sutvarkyta dalis esamų dviračių takai, įkurta 10 naujų skverų.

Darbų metu bus ribojamas eismas. Apie konkrečius eismo ribojimus savivaldybė iš anksto bendruomenę informuos atskiru pranešimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)