Žurnalistai rekomenduoja naudotis pigių lėktuvo bilietų paieškos svetainėmis „SkyScanner“ ar „Opodo“, kurios padės rasti patraukliausių pasiūlymų, rašo lenta.ru.

Geriausia tai daryti perjungus paieškos sistemą į incognito režimą, kai neišsaugoma informacija apie ankstesnes paieškas internete.

Turistinės interneto svetainės gali naudotis failais „cookies“, pagal kuriuos nustato, ar dažnai žmogus lankosi vienose ar kitose interneto svetainėse.

Jei rodomas didelis susidomėjimas, paieškos sistema pateikia informaciją tik apie brangius bilietus.

Trečias būdas – užsisakyti bilietą kartu su kelione, nes kelionė šiuo atveju dažnai kainuoja pigiau.

Galima bandyti užsisakyti bilietus likus kelioms valandoms iki skrydžio. Prieš pat skrydį aviakompanijos gali atpiginti bilietus, kad pritrauktų klientų.

Jei norite skristi pigiai, patartina susilaikyti nuo kelionių vasarą, o keliones planuoti rugpjūčio pabaigoje – rugsėjo pradžioje.

Keliautojams siūloma atkreipti dėmesį į datas – pavyzdžiui, dažnai skrydis įpusėjus darbo savaitei bus pigesnis nei skrydis savaitgalį.

Patartina pagalvotai rinktis poilsio vietą. Kelionės į nelabai populiarias šalis būna pigesnės.
Kiek anksčiau ekspertas pasakojo, kaip taupiau skraidyti po Europą.

Jis patarė skrydžius su persėdimu užsisakyti atskirai, įdiegti į išmaniuosius telefonus specialių programų ir pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)