Pasienio kontrolės punktų direkcijos (PKPD) internete skelbiamais duomenimis, Lavoriškių-Kotlovkos pasienio kontrolės punkte eilės kirsti sieną laukia 320 vilkikų. Tokią eilę patikrinti pareigūnams truks ne mažiau kaip 28 valandas.

Šalčininkų-Benekonių poste susidarė 150 vilkikų eilė.

Raigardo-Privalkos pasienio punkte, anot PKPD, eilių nėra.

Baltarusijos valstybinio pasienio komiteto duomenimis, pirmadienį 10 val. Lavoriškių-Kotlovkos pasienio kontrolės punkte įvažiuoti į Baltarusiją laukė 300 krovininių ir dešimt lengvųjų mašinų. Išvykstančiųjų eilėje buvo 800 krovininių ir dešimt lengvųjų mašinų.

Raigardo-Privalkos punkte išvykti iš Baltarusijos buvo susidariusi 500 vilkikų eilė, Šalčininkų-Benekonių punkte - 650. Pastarajame punkte įvažiuoti į Baltarusiją laukė 150 vilkikų bei 50 lengvųjų automobilių.

"Kimštis" Lietuvos ir Baltarusijos pasienis pradėjo ėmė praėjusios savaitės antroje pusėje. Mat praėjusį antradienį savaitei rekonstrukcijai uždarytas vienas pagrindinių Lietuvos ir Baltarusijos pasienio punktų - Medininkai. Eismas jame turėtų būti atnaujintas antradienį 7 valandą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją