Kaip rašo dienraštis „Klaipėda“, kokia tai bus spalva ir kaip bus vykdomi šie pokyčiai, kol kas tiksliai nežinoma. Aišku tik tiek, kad nuo 2018-ųjų liepos transporto priemonės jau turėtų būti vienodos.

„Mūsų savivaldybė, užuot priėmusi esminius sprendimus, bando ištraukti teptuką ir uždažyti susidariusią sudėtingą situaciją. Čia nėra nieko bendra su spalva, mes turime kur kas didesnių problemų“, – teigė vienos didesnių taksi įmonių Klaipėdoje „Autopunkto taksi“ akcininkas Eduardas Gracholskis.

Jis pastebėjo, kad šiuo metu vertėtų daugiau dėmesio skirti nesąžiningai konkurencijai. Anot jo, ne visi vežėjai taiko oficialiai skelbiamą kelionės tarifą arba tiesiog nejungia skaitiklio.

Jau kurį laiką uostamiesčio gatvėmis rieda vienodai „nuspalvinti“ autobusai. Neekologiškos viešojo transporto priemonės nudažytos mėlynai, ekologiškos – žalia ir oranžine spalvomis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)