Kauno savivaldybė įmonei buvo išnuomojusi šešis automobilių stovėjimo aikšteles, tačiau nuo kitų metų pradžios sutartis nutraukiama. Įmonė kaipmat taps bevertė. Kalbama, kad įtakingų Kauno veikėjų tikslas – panaikinti aikšteles, o laisvi sklypai patraukliose vietose bus parduoti.

„Kauno aikštelių” direktorius Vytautas Ziutelis neslepia, kad tiek jis pats, tiek 40 pavaldinių netrukus taps bedarbiais. Reikės nemažai pinigų įstatymų numatytoms kompensacijoms.

Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras tvirtino, kad taip bus sprendžiamos automobilių stovėjimo vietų trūkumo problemos daugiabučių rajonuose. Jo nuomone, aikštelės gyventojams taps prieinamesnės, tad jie nestatys mašinų ant vejos, šaligatvių, vaikų žaidimo aikštelėse ir kitose draudžiamose vietose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)