Jubiliejine keleive tapo ketvirtadienį, rugpjūčio 21-ąją, iš Kauno į Dubliną skridusi Jūratė Kriščiūnaitė – jai aviakompanijos atstovės įteikė bilietus skrydžiui su „Ryanair“, tuo tarpu kiti į Dubliną skridę keleiviai šia proga buvo vaišinami keksiukais ir gaiviaisiais gėrimais.

„Per devynerius metus pervežti 5 milijonai keleivių – didelis pasiekimas, tačiau ties juo nesustosime ir Kaune, vienintelėje „Ryanair“ bazėje Baltijos šalyse, augsime toliau“, - sakė Elina Hakkarainen, bendrovės pardavimų ir rinkodaros vadovė Baltijos ir Šiaurės šalims.

Kauno oro uosto vadovo Bruno Kaspar teigimu, 5 milijonai keliaujančiųjų yra labai svarbus pasiekimas ir oro uostui, o jį pasiekti leido bendradarbiavimas ir ilgametė partnerystė su šia aviakompanija.

„Šiandien džiaugiamės įspūdingu devynerių metų darbo rezultatu, su kuriuo nuoširdžiai sveikiname „Ryanair“ bei jų jubiliejinę keleivę“, - sakė E. Kaspar.

Šiuo metu iš Kauno oro uosto „Ryanair“ siūlo keliauti 20-čia krypčių, o neseniai buvo pranešta ir apie spalio pabaigoje pradedamus skrydžius į Airijos Šanono miestą. Tarp kitų aviakompanijos naujienų žadamas ir naujo verslo keleiviams skirto produkto pristatymas.

2014-aisiais aviakompanija Kaune planuoja pervežti iki 700 tūkstančius keleivių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)