Idėja parengti tokį maršrutą kilo prieš keletą metų, kuomet buvo surengtas bandomasis reisas maršrutu Kaunas – Birštonas – Kaunas.

Pristatytas reisas nuo bandomojo skirsis tuo, kad keliautojams bus siūlomas kruizas į vieną pusę pasirinktinai, t.y. iš Kauno į Birštoną arba iš Birštono į Kauną.

Atitinkamai nuo pasirinkto maršruto skirsis ir programa keliautojams.

Keleiviai, pasirinkę plaukimą iš Kauno į Birštoną kelionę laivu pradės iš senosios Kauno marių prieplaukos, o Birštone jų lauks užsakytas autobusas atgal į Kauną.

Keleiviai, norintys laivu keliauti iš Birštono į Kauną, kelionę užsakytu autobusu pradės iš Kauno, o tuomet mėgausis plaukimu iš Birštono į Kauną.

Tokie maršrutai parinkti neatsitiktinai, kadangi kelionė laivu į vieną pusę truks 4 valandas. Tačiau keliautojams turėtų patikti tai, kad jiems bus sudaromos sąlygos praleisti 3 valandas ir Birštono kurorte.

Į kelionės kainą įskaičiuota ir nemokama 1 valandos ekskursija Birštone, kurios metu keliautojams bus aprodomos kurorto įžymybės.

Net ir keliautojams, pasirinkusiems dalyvavimą ekskursijoje, laiko pramogoms ar poilsiui bei pietums tikrai pakaks, įsitikinę organizatoriai.

Planuojama, kad kelionės kaina bus 42 Lt.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)