„Antradienį, vasario 10 dieną, skridau „Ryanair“ lėktuvu iš Rygos į Dubliną. Pakilus į orą, pastebėjau keistą keleivį, kuris buvo smarkiai išgėręs ir akivaizdžiai prašėsi nemalonumų“, - pasakoja Gintas.

„Tačiau nenoriu teisti žmonių, juo labiau, kad sėdėjau toli nuo jo. Ramiai klausiau savo „iPad“, bet tik iki to momento, kai visi skrydžio palydovai subėgo į priekinę lėktuvo dalį ir būgštaudami pradėjo žvilgčioti atgal“.

„Atsigręžiau ir pamačiau girtą „Rembo“, kuris įnirtingai mėgino viską laužyti. Tenka pripažinti, kad jam kai kas pavyko. Pamaniau sau: kodėl stiuardai nesiima jokių veiksmų, kad nuramintų šį smarkuolį?“.

„Po kurio laiko pasipiktinę keleiviai jau patys nusprendė išspręsti šią problemą ir nuramino triukšmadarį. Tačiau atsižvelgdamas į aplinkybes, pilotas vis tiek turėjo priverstinai nutupdyti lėktuvą viename iš Danijos oro uostų. Nusileidus ant žemės, į lėktuvą pakilo teisėsaugos pareigūnai ir išsivedė girtą keleivį“.

„Valandą prasėdėjome lėktuve ir tik po to skridome toliau į Dubliną. Man pasirodė keista, kad striuardai nieko nedarė, kad sutramdytų „Rembo“, tačiau man penkis kartus padarė pastabą dėl filmavimo“, - piktinosi liudininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (324)