„Šiemet pavasaris mums ankstyvas kaip niekada, mat mes esame labai priklausomi nuo oro. Dviračių sezonas prasidėjo anksčiau visu mėnesiu, bet jeigu oras atvėsta – ir žmonių mažiau. Tačiau pagyvėjimą jaučiame“, - pasakojo B. Strolienė.

Moteris prisipažino, kad pardavimai kasmet auga. Tiesa, žmonės vis labiau atsižvelgia į kokybę. „Jeigu žmogus vieną kartą nusipirko pigesnį dviratį, antrą kartą jis tokio tikrai nebepirks“, - savo pastebėjimais dalijosi Birutė.

Tiesa, neretai pasitaiko ir tokių pirkėjų, kuriems reikia gero ir pigaus dviračio. Tačiau moteris patikino, kad nereikėtų susivilioti prekybos tinklų siūlomomis akcijoms, mat jų metu siūlomi dviračiai yra menkaverčiai ir dažnai – neremontuojami.

„Dviračiai nespecializuotuose prekybos centruose yra nieko verti. Mes retkarčiais nueiname ir peržiūrime jų asortimentą. Dviračiai nauji, gražūs ir blizgantys. Klientams, neišmanantiems apie dviračius, to užtenka.

Birutė Strolienė
Bet kalbant apie naudojimą – kokybė labai prasta: daug plastmasės, metalas labai prastas. Kinai moka pagaminti metalą, kurio vertė nuo kelių iki kelių šimtų dolerių, bet neįgudusia akimi sunku atskirti kokybišką variantą“, - apie dviračių subtilybes kalbėjo B. Strolienė.

Verslininkės kieme išrikiuota gausybė spalvingų dviračių – tiek vaikams, tiek suaugusiems. Moteris sakė, jog optimaliausias variantas yra ekonominės klasės dviratis, kurio kaina - nuo 800 iki 900 litų.

„Dviračių kainos svyruoja nuo 500 iki daugiau nei 2000 litų. Priklauso nuo to, ko žmogus nori“, - sakė B. Strolienė.

Dviračių verslu moteris su vyru užsiima jau bene dvidešimt metų. „Esu patenkinta savo veikla, tik atostogos galėtų būti kiek trumpesnės“, - juokėsi moteris, mat pasibaigus dviračių sezonui lapkričio pirmą dieną, atostogauti tenka iki pat kovo pirmosios.