Kaip DELFI patvirtino uosto atstovė spaudai Greta Babarskaitė, šie lėktuvai pateko į stiprų šoninį vėją – tokiais atvejais leistis yra labai pavojinga. Likusiems reisams susiklostė palankesnės aplinkybės.

„Daugiau jokių pokyčių tvarkaraštyje nebuvo, kitų skrydžių vėjas nesurikdė“, - sakė G. Babarskaitė.

Lėktuvas iš Hurgados buvo nukreiptas į Kauną, o lėktuvas iš Stambulo leidosi Rygoje

Stiprus vėjas sukliudė Ukrainos lėktuvui sklandžiai nusileisti Vilniuje

Sustiprėjęs vėjas pirmadienį pavakare sukliudė oro bendrovės „Ukraine International Airline“ lėktuvui sklandžiai nusileisti Vilniuje.

Tarptautinio Vilniaus oro uosto komunikacijos koordinatorė Greta Babarskaitė BNS sakė, jog iš Kijevo skridęs „Ukraine International Airline“ lėktuvas apsuko ratą aplink Vilnių ir sėkmingai nusileido.

„Lėktuvas apsuko vieną ratą, nes take buvo sustiprėjęs vėjas. Dabar orlaivis nusileido“, - BNS sakė oro uosto atstovė. Oro uosto tinklalapyje skelbiama, jog orlaivis nusileido 16.20 val., nors planuotas atvykimas buvo 16 valandą.

Oro uosto atstovės teigimu, daugiau sutrikimų oro uoste nėra.

Kiti oro uostai pirmadienį veikia be sutrikimų.

Žiniasklaida skelbė, jog dėl smarkaus vėjo šeštadienio vakarą Vilniaus oro uoste nesugebėjo nusileisti lėktuvai iš Hurgados ir Stambulo. Naujienų portalas delfi.lt rašė, jog lėktuvas iš Hurgados buvo nukreiptas į Kauną, o iš Stambulo - į Rygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)