„Mums labai svarbu, kad galėsime naudotis šių vežėjų itin plačiais bilietų platinimo kanalais ir savo keleiviams pasiūlyti jų aptarnavimą“, – pranešime sakė „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus.
„Air Lituanica“ komunikacijos vadovė Sandra Meškauskaitė BNS teigė, kad derybos truko maždaug pusantrų metų.

„Prie šios sutarties buvo dirbama daugiau nei pusantrų metų. Aktyviausi baigiamieji darbai vyko paskutinius 3 mėnesius“, - BNS teigė S.Meškauskaitė. Pasak jos, ateityje gali būti ir kitos šio bendradarbiavimo naudos - pavyzdžiui, naudotis „Air France“ ir KLM lojalumo programomis.

Anot pranešimo, keleiviai galės įsigyti vieną bendrą bilietą su persėdimu Amsterdamo Šipolio arba Paryžiaus Šarlio de Golio oro uostuose, iš kur „Air France“ ir KLM skraidina 231 maršrutu į 103 šalis, 552 orlaiviais.

„Air Lituanica“ iš Vilniaus skraidina į Berlyną, Prahą, Miuncheną, Taliną, nuo gruodžio - į Londoną, Edinburgą ir Geteborgą. Ji turi 86 vietų „Embraer 175“ ir 49 vietų „Embraer 145“ lėktuvus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)