Vilniuje, Gedimino pr. 47, jau kuris laikas verda statybos – čia buvęs pastatas buvo nugriautas, o jo vietoje iškilo naujas daugiabutis.

Tačiau trečiadienį darbus teko trumpam sustabdyti, dėl netikėto įvykio. Tiesa, kaip DELFI papasakojo, statybos valdytojos, bendrovės „Keista“ direktorius Gintautas Kazlauskas, nieko baisaus neįvyko:

„Netvarkinga šiukšlių išvežėjų technika. Nutrūko grandinė viena keliant konteinerį, suspyruokliavo ir mašina pavažiavo, atsitrenkė į atraminę sienutę šalia pamatų duobės ir atsistojo piestu.

Atrodo smagiai, bet nieko rimto – vairuotojas stovi greta, valdo savo mechanizmą kai kelia – atrodo, ne pirmas kartas. Jokių traumų jokių aukų, bet atrodo efektingai.

Tuoj atstatys į vietą ir važiuos lauk. O mes darysime sutartį su kitais, nes netvarkinga technika kelia pavojų“.

Įvykio vietoje DELFI fotografė užfiksavo pagalbos tarnybų techniką. Statybvietėje esantys darbuotojai įdėmiai stebėjo sunkvežimio iškėlimo darbus.

„Magnus rezidencija“ vadinamas projektas pradėtas 2015 m. pabaigoje, jį planuojama pabaigti 2017 m. kovą.

Sprendžiant iš projekto interneto puslapyje skelbiamos informacijos, daugelis būtų statomame name jau parduota. Tačiau internete galima rasti skelbimų, apie kai kuriuos likusius parduodamus apartamentus, kurių kaina prasideda nuo 3,2 tūkst. Eur už kvadratinį metrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)