„Vilniuje, priešingai negu kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose, nekilnojamojo turto rinka ir toliau auga. Tam, kad būtų tenkinami rinkos poreikiai, reikia užtikrinti pasiūlos įvairovę, ypač komercinių patalpų sektoriaus. Atsižvelgdami į tokias tendencijas, teikiame būtiną finansavimą kokybiškiems ir konkurencingiems nekilnojamojo turto projektams sostinėje įgyvendinti“, – sako Aivaras Čičelis, SEB banko prezidento pavaduotojas Verslo bankininkystės tarnybos direktorius.

„Tęsdami sėkmingą bendradarbiavimą su SEB ir „DnB Nord“ bankais, toliau nuosekliai plečiame „Ozo parko“ daugiabučių gyvenvietės ir verslo centrų statybas“, – sako „Realco“ generalinis direktorius Julius Dovidonis.

Bendra finansuojamo verslo centro pastato investicijų vertė yra apie 36 mln., o gyvenamojo namo – apie 20 mln. litų. Iš viso planuojama pastatyti 8,9 tūkst. kvadratinių metrų aukštesnės negu vidutinės klasės (B+) biurų patalpų ir rinkai pasiūlyti 144 naujus butus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją