Numatytiems darbams iš viso planuojama skirti 25 mln. litų.

Pasak „Hanner“ vadovo Arvydo Avulio, investicijos į „Bajorų kalvas” siekia beveik 280 mln. Lt. Iki šiol pastatytuose namuose jau parduota 98 proc. butų, o statomuose – 60 proc.

„Per tuos metus, kai gyvenvietė buvo plėtojama, keitėsi nekilnojamojo turto rinka, pirkėjai, jų prioritetai bei kriterijai. Jei anksčiau daugiau dėmesio buvo skiriama būsto išplanavimui ir vaizdui pro langą, šiandien perkantys būstą dar labiau gilinasi į pastatų kokybę, energinį efektyvumą, technines detales – pastebi A. Avulis. – Keitėsi ir pirkėjų amžius – jei anksčiau būsto ieškodavo jauni 21-29 m. žmonės, tai šiuo metu amžiaus vidurkis siekia 30-35 m.“

„Bajorų kalvos“ įsikūrusios Visoriuose, netoli Verkių regioninio parko. Didelėje 8,6 ha teritorijoje šiuo metu jau yra pastatyta 15 namų, 2 baigiami statyti, o pabaigus paskutinio etapo statybas 2015 m. iš viso gyvenvietėje bus 21 namas. „Bajorų kalvų“ projektą planuojama užbaigti 2015 m. pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)