„Šiandien švenčia ne tik JAV, bet ir „Laisvės TV“. Išdidžiai pranešame, kad prie komandos prisijungia Rita Miliūtė!

Nuo rugsėjo mėnesio per „Laisvės TV“ startuos naujas projektas R.I.T.A. – Realių Informacinių Tyrimų Agentūra.

Kassavaitinis tiriamosios ir socialinės žurnalistikos projektas, kuris yra realus dėl jūsų paramos ir skirtų 2 proc.

Ačiū jums ir sveika atvykusi, Rita!“, – skelbiama „Laisvės TV“ feisbuko puslapyje.

„Pasikalbėdavome su A. Tapinu, bet kol dirbau dviejuose darbuose, tikrai nebuvo minčių, nes būtų neužtekę laiko. Dabar, kai apsisprendžiau išeiti iš universiteto, pasikalbėjome ir nutarėme, kad kodėl gi ne“, – DELFI pasakojo R. Miliūtė. Pasak žurnalistės, naujas projektas bus žurnalistinių tyrimų laida. Čia ji dirbs su kolege Egle Rašimaite ir A. Tapino komandos žmonėmis.

R. Miliūtė nuo rudens nebedėstys Europos humanitariniame universitete (EHU), tačiau tikisi likti LRT.

„Į šį klausimą negaliu atsakyti, nes sprendimą priimu ne aš. Aš noriu, kad matytumėm, bet ar laida liks, sprendžia tinklelį gavusi LRT taryba. Tikra dabar negaliu pasakyti“, – į klausimą, ar LRT televizijos eteryje liks autorinė laida „Teisė žinoti“, atsakė R. Miliūtė.

R. Miliūtė yra dirbusi „Amerikos balse“, vadovavo radijo stoties M1 bei LNK televizijos naujienų tarnyboms. Nuo 2001 m. žurnalistė dirba LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)