Naujasis kanalas „Būstas“ skaitytojams pasiūlys platų temų spektrą: čia bus galima susipažinti su praktiniais ekspertų patarimais, kaip išsirinkti ar įsirengti būstą, sužinoti aktualiausias statybų rinkos naujienas, pasisemti įkvėpimo kuriant namų interjerą ar eksterjerą, taip pat giliau pažvelgti nekilnojamojo turto rinkos ir į darnios miestų plėtros klausimus.

Skaitytojų laukia apžvalginiai straipsniai, ekspertų komentarai, foto ir videoreportažai.

Kanalo „Būstas“ redaktorius – prie DELFI komandos prisijungęs Arūnas Milašius.

Arūnas Milašius

Ilgametę žurnalisto ir redaktoriaus patirtį turintis A. Milašius yra bendradarbiavęs su keliolika leidinių, tarp kurių - „Verslo žinios“, „Valstiečių laikraštis“ ir kiti.

Jis buvo pirmasis verslo žurnalistas, apdovanotas Vinco Kudirkos premija.

„Verslo žurnalistika man – ir darbas, ir pomėgis. Nuolat stebėdamas verslo aplinką ir nekilnojamojo turto rinką matau, kaip keičiasi miestai, žmonių gyvenamoji aplinka ir kokią didelę įtaką tai daro visuomenės gyvenimui.

Kanalo „Būstas“ skaitytojus kviesime atidžiau ir kūrybiškiau pažvelgti į savo aplinką ir rasti būdus jai pagerinti“, - sako A. Milašius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)