DELFI portale pasiekiamos Nubo.tv paslaugos skaitytojams leis kiekvieną dieną mėgautis įdomiais filmais ir pramoginių kanalų turiniu. Sporto gerbėjai DELFI Sporto rubrikoje galės stebėti ne tik įvairių sporto šakų rezultatus, bet ir tiesiogines sporto transliacijas: aukščiausių Olandijos, Argentinos, Rusijos futbolo lygų rungtynes.

Aleksandras Česnavičius
„Svarbiausia, kad iš šio bendradarbiavimo laimės vartotojai, kuriems įvairus turinys tampa vis lengviau pasiekiamas. Nubo.tv transliuojamos programos praturtins DELFI skaitytojų pasirinkimą ir tai džiugina“, – sako DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

„Stengiamės, kad Nubo.tv būtų paprasta naudotis, ji būtų lengvai prieinama bei patogi vartotojams. Esame tikri, kad bendradarbiavimas su pagrindiniu naujienų portalu Lietuvoje DELFI, užtikrins paslaugos prieinamumą bei patrauklumą, o Nubo.tv turinys – unikalumą“, – teigia UAB „Nubo.tv“ direktorius Almantas Dulkys.

Šiuo metu DELFI skaitytojai galės nemokamai žiūrėti dešimt užsienio kanalų bei trijų Lietuvoje dar nerodytų aukščiausių futbolo lygų rungtynes. Jau pirmąjį šių metų ketvirtį klientams pasiūlysime rinktis iš 30 užsienio kanalų ir susikomplektuoti savo asmeninę TV internete.

Apie DELFI savininkus „Ekspress Group“


DELFI portalas priklauso Estijos žiniasklaidos koncernui AS „Ekspress Group“. DELFI grupė leidžia populiariausią Lietuvoje naujienų portalą trimis kalbomis DELFI.lt, taip pat portalus Grynas.lt, 5braškės.lt, Klubas.lt, Cosmopolitan.lt, Moteris.lt.

„Ekspress Group“ yra žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse ir Ukrainoje. Bendrovei taip pat priklauso moderni spaustuvė bei spaudos platinimo įmonė Estijoje.

Apie UAB „Nubo.tv“

UAB „Nubo tv“ įkurta 2012 rugsėjį. Šiuo metu 90 proc. “Nubo.tv” akcijų valdo Rasa Kulionytė, anksčiau dirbusi telekomunikacijų bendrovėje „Teo“. Likusius 10 proc. valdo Almantas Dulkys, einantis UAB „Nubo.tv“ direktoriaus pareigas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)