„Pasitraukus „Love“ agentūros smulkiesiems akcininkams ir vadovams (Tomui Ramanauskui ir Maksimui Kuzminui, – red. past.) nebematėme perspektyvų toliau tęsti darbą agentūroje. Kiekvienas asmeniškai apgalvojome, ką galime veikti toliau, ir nusprendėme steigti agentūrą“, – teigia Mantas Mačiulskis, reklamos agentūros „New!“ (UAB „New Agency“) kūrybos vadovas.

M. Kuzminas ir T. Ramanauskas savo ruožtu gruodį įsteigė reklamos komunikacijos konsultacijų įmonę „XX“. Bendrovės „New Agency“ veikloje dalyvauti jie negali, nes vis dar yra „Love“ akcininkai ir negali steigti kitos tas pačias paslaugas teikiančios bendrovės.

VĮ Registrų centro (RC) duomenimis, 100% UAB „New Agency“ akcijų valdo Žilvinas Bučys. Įmonės vadovas – Džiugas Bražiūnas. Visgi abi bendrovės – „XX“ ir „New Agency“ – ketina vykdyti bendrus projektus. Pasak M. Mačiulskio, „XX“ konsultuos agentūrą „New!“ komunikacijos strategijų klausimais.

Kiek iš viso žmonių pasitraukė iš agentūros „Love“, nenurodoma. VŽ žiniomis, pasitraukus smulkiesiems akcininkams T. Ramanauskui ir M. Kuzminui, agentūrą „Love“ paliko kone visi darbuotojai.

Smulkieji „Love“ akcininkai Maksimas Kuzminas (direktorius) ir Tomas Ramanauskas (kūrybos direktorius) iš agentūros „Love“ veiklos pasitraukė pernai gruodį, nepavykus susitarti dėl agentūros akcijų pirkimo sąlygų.

Smulkieji akcininkai norėjo išpirkti visas akcijas. T. Ramanauskas ir M. Kuzminas valdo 39% agentūros „Love “ akcijų, o „Publicum Group“ – 61%.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)