„Įdiegti patobulinimai TV metrų sistemoje leis dar tiksliau matuoti TV auditoriją. Įgyvendinus numatytus pokyčius, bus įdiegti naujos kartos TV metrai bei duomenų apdorojimo sistemos, kurios leis vertinti kokia TV kanalo auditorijos dalis konkrečią laidą žiūrėjo gyvai ir kokia žiūrovų dalis tą laidą peržiūrėjo vėliau, jau įrašytą. Diegiami pakeitimai taip pat leis nuolat tobulinti TV metrų sistemą, kad ji atitiktų ne tik dabartinius, bet ir ateities transliuotojų, media planavimo agentūrų ir reklamos užsakovų poreikius“, – teigia Gytis Juodpusis, TNS LT direktorius.

TV auditorijos matavimo sistemos atnaujinimas Lietuvoje vyks ketverius metus. Jo metu dabartiniai TV metrai bus laipsniškai keičiami AudioMatching TV auditorijos matavimo technologijos pagrindu veikiančiais prietaisais. Taip pat bus atnaujinta ir TV auditorijos duomenų apdorojimui naudojama programinė įranga.

Kaip nurodo bendrovė, minėti TV auditorijos matavimo sistemos atnaujinimai taip pat vyks ir kitose Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)