Mylimos, gerbiamos, dievinamos ar nekenčiamos LNK žvaigždės sveikinsis su žiūrovais vesdamos trisdešimt LNK laidų. Tradiciškai sezonas prasidės specialiu renginiu, kuris bus tiesiogiai transliuojamas iš „Forum Palace“ rūmų.

Brangiausias realybės šou

Ryškiausia sezono naujiena – didžiausias ir brangiausias Lietuvos istorijoje realybės šou „Kelias į žvaigždes“. 16 savaičių truksiantis kasdienis šou taps žvaigždžių gamybos mašina, kuri bus įjungta rugsėjo pradžioje. Realybės šou „Baras“ kūrėjai apie „Kelią į žvaigždes“ svajojo nuo pirmojo „Baro“ laikų. „Šis formatas – bene populiariausias pasaulyje. Lietuvoje iki šiol niekas sėkmingai jo nepakartojo. „Kelias į žvaigždes“ – didelis iššūkis, tačiau „Baro“ sėkmė mus įkvepia“, – sako „Kelio į žvaigždes“ vyriausiasis režisierius Darius Dapkus.

Naujajame šou dalyvaus per dvi dešimtis žmonių.

Ekstremalūs pokyčiai

Naują ekstremalių pokyčių realybės šou „Grožio fabrikas“ pirmiausia išbandė tikros žvaigždės. Gintarė Karaliūnaitė atsidavė į plastikos chirurgų rankas, taip pradėdama naują LNK projektą. Apie Gintarės pasikeitimus pasakos viena pirmųjų „Grožio fabriko“ serijų. Galimybe dalyvauti naujajame LNK ekstremalių pokyčių realybės šou domėjosi ir grožio simboliu vadinama aktorė Vaiva Mainelytė bei ekscentriškoji humoristė Hana Šumilaitė, anketą atsiuntė Lietuvos Tarzanu pasivadinęs vyriškis.

„Net ir žvaigždės nori būti dar gražesnės. Ką jau kalbėti apie paprastus žmones, kompleksuojančius dėl turimų fizinių trūkumų. „Grožio fabrike“ plastikos chirurgai, kosmetologai, odontologai, fitneso treneriai, dizaineriai ir kiti specialistai kviečia pradėti naują gyvenimą“, – sako šou vedėja Agnė Martinaitienė. Vidutiniškai vieno žmogaus pasikeitimas kainuoja keliasdešimt tūkstančių litų.

Gyvenimiškos dramos svečiose šalyse

Populiariausia praėjusio sezono laida „Nuo... iki...“ pristato naują projektą „Pakeleiviai“. Būti pakeleiviais šios laidos vedėjos Rūta Mikelkevičiūtė ir Giedrė Talmantienė kviečia tuos, kurie nori priimti svarbų savo gyvenimo sprendimą. „Mes siūlome palikti šalį ir, pabėgus nuo rutinos, nuo artimųjų spaudimo, nuo kaimynų žvilgsnių, nuspręsti, ką daryti toliau“, – pasakojo R. Mikelkevičiūtė.

Per turistinio sezono ir atostogų įkarštį „Pakeleivių“ kūrybinė grupė į svečias šalis keliavo su daugiau nei dvidešimčia herojų, prieš naująjį sezoną vien lėktuvuose praleido 126 valandas ir naujajam sezonui jau parengė dvidešimt naujų laidų.

„Playboy“ kolekcija

Rusijos seksledi tituluojama Elena Hanga debiutuoja LNK kanale su skandalinga pokalbių laida „Apie TAI“. Pirmasis Rusijoje pokalbių šou apie seksą ir meilę bus trumpas teorinis kursas praktinei penktadienio vakaro daliai – filmams iš „Playboy“ kolekcijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)