DELFI turi daugiausiai moterims skirtų specializuotų portalų, tad jautėme poreikį sukurti ir portalą vyrams. Matome, jog vyrai vis labiau domisi temomis, kurias anksčiau skaitydavo daugiausia moterys: tai ir sveika gyvensena, ir mados naujienos, ir straipsniai santykių, psichologinėmis temomis“, - sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

„Mes kartu gaudysime vėją, auginsime raumenis, vaikščiosime pas gydytojus, madingai rengsimės, gaminsime valgį (ir įrodysime, kad vyrai sugeba virtuvėje suktis ne prasčiau nei moterys), kuisimės garažuose, paplūdimiuose spoksosime į bikini gražuoles, kopsime į kalnus, skaitysime knygas, žiūrėsime filmus ir serialus, dalinsimės savo sėkmingomis karjeros istorijomis ir, žinoma, daug kalbėsime apie jas – tas, kurios mus suteikia sparnus ir lygiai taip pat sėkmingai nuleidžia ant žemės, kurios priverčia tankiau plakti širdį ir net iš tvirčiausio vyruko išspaudžia ašarų krioklį. Portalas Vyriškai.lt subalansuotas stipriajai lyčiai, bet neabejojame, kad čia užsuks ir smalsaujančios moterys“, - sako portalo redaktorius Julius Baliutavičius.

Vyriškai.lt kūrėjai žada, kad čia užsukę lankytojai tikrai nenuobodžiaus. „Kartu su nuotaikingomis, lengvesnio turinio medžiagomis pateiksime ir rimtų publikacijų, atversime paslaptingas bylas, nagrinėsime istorijos klodus, iš kitos pusės pažvelgsime į asmenybes, palikusias ryškų pėdsaką žmonijos istorijoje. Tikimės, kad naujas portalas sėkmingai suderins ir pramogą, ir švietėjišką misiją, praplės skaitytojų akiratį“, - teigia J.Baliutavičius.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI, jaukaus būsto idėjų svetainė Manonamai.lt, įkvėpimo šaltinis Moteris.lt, taip pat sveikos, gražios, skanios, karštos ir linksmos 5braskes.lt, jaunas, žavus ir veiklus Cosmopolitan.lt, merginų portalas Panele.lt, puslapis Tavovaikas.lt skirtas visiems planuojantiems, besilaukiantiems ir vaikus auginantiems tėvams, kelionių portalas Perpasauli.lt, skelbimų puslapis Alio.lt, ekologijos, aplinkos ir gamtos naujienų tinklalapis Grynas.lt, žvaigždžių gyvenimą iš arti stebintis Klubas.lt, patarimų meistraujantiems savo rankomis portalas Daraupats.lt. DELFI tinklalapių grupės partneriai: pramogų laisvalaikio portalas Mieste.lt ir portalas žvejams Kablys.lt.

DELFI taip pat leidžia žurnalus „Moteris“, „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Mano namai“, „Cosmopolitan“, „Geo“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Group".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)