„Sudėtingoje ir lėtai atsigaunančioje reklamos ir leidybos rinkoje reikia naujų ir inovatyvių sprendimų, kurie ne tik padėtų įveikti esamo laikotarpio sunkumus, bet ir užtikrintų aiškias veiklos perspektyvas. <...> Tikiuosi, kad mano anksčiau įgyta patirtis ir ligšiolinis darbas įmonių grupėje leis priimti geriausius sprendimus, kurie nuties kelius įmonės ateities veiklai“, - teigia G. Balcerienė.

Ankstesnis direktorius Nerius Gasparavičius pasitraukė, kai įsigijo įmonę „Baltic Media Holding“, valdančią dalį „Diena Media News“ akcijų. „Diena Media News“ leidžia laikraščius „Vilniaus diena“, „Kauno diena“, „Klaipėda“, taip pat valdo portalus diena.lt, klaipeda.diena.lt, kauno.diena.lt. „Diena Media News“ vadovybė ginčija sandorių teisėtumą: argumentuojama, kad akcijos įkeistos bankrutuojančiam Ūkio bankui, tad jokie sandoriai be banko leidimo negalimi.

Bendrovė taip pat informuoja pradedanti įmonės veiklos optimizavimą, atsisako projektų Latvijoje ir Estijoje.

„Pradedame naują investicinės bendrovės „Scaent Baltic“ veiklos etapą, kurio metu didžiausias dėmesys bus skiriamas valdomų sričių monetizavimui ir optimizavimui. Tai turėtų dar labiau sustiprinti sėkmingai ir darniai veikiančios bendrovės pozicijas tose srityse, kuriose ji yra viena stipriausių ir sėkmingiausių", - pranešime cituojamas „Scaent Baltic“ valdybos pirmininkas Magnusas Astromas.

„Intelligent Media" leidžia žurnalus „IQ“, „Intelligent Life“ ir „Top Gear

100 proc. "Intelligent Media" akcijų valdo „Scaent Baltic" priklausanti bendrovė „SC Baltic Media“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)