„Tikimės, kad pl.delfi.lt bus naudingas Lietuvos lenkams, o taip pat - pasitarnaus platesnei auditorijai kaip naujienų šaltinis apie tai, kas vyksta Lietuvoje. Neabejojame, kad šis turinys praturtins ir patį DELFI, suteikdamas jam papildomo kokybiško turinio, naujų požiūrių bei autorių“, - teigia Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, DELFI vyr. redaktorė.

Planuojama, kad per mėnesį portalas ilgainiui pritrauks 75 tūkst. unikalių vartotojų.

„Lenkai – didžiausia tautinė mažuma šalyje, turinti savo kultūrą, interesų ir poreikių. Lenkijos verslas aktyviai veikia Lietuvoje, o Lietuvos – Lenkijoje. Esu įsitikinęs, kad pl.delfi.lt galės pasiūlyti abiem pusėms patrauklias erdves savo prekių ir paslaugų reklamai“, - sako Aleksandras Česnavičius, DELFI direktorius.

DELFI naujienų portalo komanda jau yra sukaupusi patirties, rengiant ir valdant didelius turinio projektus. Jau kelis metus veikiantis naujienų portalas rusų kalba (ru.delfi.lt) šiandien gali pasidžiaugti 430 tūkst. unikalių vartotojų per mėnesį, apie 130 publikacijų per dieną ir daugybe partnerysčių su įvairia žiniasklaida rusų kalba.

pl.delfi.lt skaitytojas taip pat galės susipažinti su politikos, verslo, kultūros naujienomis bei perskaityti aktualiausius komentarus. pl.delfi.lt bus publikuojami ne tik lietuviškų DELFI tekstų vertimai, bet ir originalūs straipsniai, taip pat ieškosime bendradarbiavimo formų su kokybiška Lenkijos žiniasklaida“, - sako pl.delfi.lt redaktorius Antoni Radczenko.

„Ekspress Group“ yra žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse ir Ukrainoje. Bendrovei taip pat priklauso moderni spaustuvė bei spaudos platinimo įmonė Estijoje.

Didžiausios „Ekspress Group“ valdomos įmonės: DELFI grupė (valdanti naujienų portalus Baltijos šalyse ir Ukrainoje lietuvių, latvių, estų ir rusų kalbomis), UAB „Ekspress Leidyba“ (Lietuvoje leidžianti žurnalus „Panelė“, „Moteris“, „Cosmopolitan“, „Tavo Vaikas“, „Mano namai“, „Naminukas“, „Justė“, „Luka“ ir „Penki“), AS „Eesti Ajalehed“, „Eesti Päevalehe“ AS, AS „SL Õhtuleht“, AS „Ajakirjade Kirjastus“, AS „Printall“ ir AS „Express Post“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)