„Visada siekiame būti kuo arčiau skaitytojų, todėl nuolat stengiamės rasti būdų, kad populiariausias savaitraštis „Tiesa“ būtų kuo lengviau prieinamas Anglijos lietuviams. Be to, platinamas metro stotyse dar labiau sustiprina mūsų pozicijas rinkoje. Taip pat jau artimiausiu metu ketiname laikraštį pristatyti į dar daugiau metro stočių bei pasiekti naujus Anglijos miestus“, - sakė „Tiesos“ vadovė Inga Davison.

Nuo šiol "Tiesa" bus leidžiama didesniu tiražu - kiekvieną savaitę skaitytojus pasieks 18 tūkst. laikraščių. Didžiausias Anglijos lietuvių laikraštis toliau bus platinamas Londono bei kitų Anglijos miestų parduotuvėse.

„Tiesa“ leidžiamas kiekvieną savaitę. Jame nagrinėjamos Anglijos lietuviams aktualios temos, apžvelgiamos Jungtinės Karalystės, pasaulio ir Lietuvos aktualijos. Kiekvieną savaitę laikraštį perskaito apie 65 tūkst. žmonių.
 
Laikraštis bus platinamas šiose Londono stotyse:
Lewisham
Tottenham Hale
Queensway
Finsbury Park
London Bridge
Tower Hill
Victoria
Charing Cross
Euston,
Ealing Broadway

Artimiausioje ateityje "Tiesa" bus platinama dar daugiau Londono metro stočių. 

„Tiesa“ yra didžiausias ir populiariausias Anglijos lietuvių savaitraštis. Tinklalapis Tiesa.com yra užsienio lietuviams skirtas naujienų ir skelbimų portalas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)