DELFI primena, kad dauguma kitų prekybos centrų didžiausiai žiemos šventei skirtą prekybą pradėdavo po Vėlinių.

Paprastai po lapkričio 1-osios rudenišką nuotaiką pakeisdavo kalėdiniai papuošimai, dovanoms tinkamas asortimentas, o kasdieninį muzikinį foną - kalėdinės melodijos.

„Pats laikas pradėti mėgautis artėjančių švenčių laukimu, - skelbia „Ikea“ savo tinklalapyje. - Juk džiaugtis tuo, ką taip mėgstame, niekada ne per anksti. O tos mažytės jaukios akimirkos iki didžiosios šventės ir yra svarbiausios, tiesa? Be to, kalėdinę ruošą pradėjus anksčiau, daugiau laiko lieka linksmybėms.“

Prekybininkas pirkėjams siūlo kelių kategorijų kalėdines prekes, tai: dovanų pakavimo priemonės, šventiniai papuošimai, dekoratyviniai šviestuvai, indai ir įrankiai, tekstilė, žaislai ir žaidimai.

„Ikea“ kasmet kalėdinę prekybą pradeda prieš Vėlines. Statistika rodo, kad kalėdinis laikotarpis prekybininkams yra pats geriausias – žmonės išlaidauja kur kas noriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)