Daugiau nei 200 000 Eur laimėtoja, atvykusi į centrinį loterijos biurą Vilniuje drauge su sūnumi, džiaugsmu dalijosi kukliai, nors prisipažino, kad tokia sėkme iš pradžių sunkiai patikėjo.

„Patikrinau bilietą internetu. Pamačius pranešimą apie laimėjimą apėmė nuostaba. Ir pati tikrinau kelis kartus, ir sūnui liepiau. Visi patikrino, kas galėjo, tada patikėjom“, – juokėsi moteris.

Aukso puodo laimėtoja „Teleloto“ žaidžia pakankamai dažnai, bilietus mėgsta pirkti ir internetu, ir prie terminalo ar kasose.

Ką pirmiausia veiks, laimėjusi daugiau nei 200 000 Eur? Moteris prasitarė planuojanti vykti į sanatoriją, skirti dėmesio sau.

„Turiu namą, sodą, išties, beveik viską turiu, tai pasilepinsiu pati, duosiu ir vaikams pinigų“, – kalbėjo Aukso puodo laimėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)