Žurnalas "Sueddeutsche Zeitung" ketina iškelti bylą nepriklausomam žurnalistui iš Los Andželo Tomui Kummeriui.

Apgavystė išaiškėjo, kai "Focus" žurnalo darbuotojai pradėjo narplioti tariamą interviu su Courtney Love, kurį dainininkė neigė davusi.

Pats Kummeris teigė nepadaręs nieko blogo, o savo darbus apibūdino kaip "sumontuotus straipsnius", kuriuos rašydamas jis naudojosi kitais šaltiniais, o ne tiesioginiu interviu su pramogų pasaulio žvaigždėmis.

"Sueddeutsche Zeitung" žurnalo vyriausiasis redaktorius oficialiame skaiytojų atsiprašyme rašė: "Šis įvykis labai pakenkė mūsų žurnalistinei garbei. Jei pasitvirtins įtarimai, kad Kummeris sufabrikavo keletą interviu, tai reikš, kad jis išdavė ne tik mus, bet ir jus."

Žurnale jau buvo publikuotos istorijos apie Love, Kim Basinger ir Bradą Pittą, tačiau redaktoriai ne neįtarė, kad jos gali būti netikros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją