Paryžiuje buvau turbūt 100-ąjį kartą, bet kas kartą jis man vis kitoks“, – šyptelėjo Žilvinas, su DELFI besidalydamas gimtadienio akimirkomis.

Dažniausiai triukšmingus gimtadienius rengiantis vyras šįmet nusprendė pabūti vienas ir skirti laiko ne tuščioms pramogoms, o sielos pamaloninimui. „Gavau pakvietimą apsilankyti Paryžiuje ir apžiūrėti „Lois Voultton Fondation“. Deja, Elle negalėjo būti kartu su manimi, tad teko skristi vienam“, – apie netikėtą kelionę pasakojo Ž. Grigaitis.

Jo žmonai dėl netikėtų verslo reikalų teko prieš kelias savaites vykti atgal į Australiją, nors planai buvo visiškai kitokie. Visą vasarą Lietuvoje su vyru praleidusi moteris tikėjosi, jog Žilviną šįmet galės sveikinti ne telefonu, tačiau kai kurių verslo reikalų ji negalėjo sutvarkyti būdama Lietuvoje, o skristi į Paryžių iš Australijos vien dėl kelių dienų, anot Žilvino, būtų buvę labai neprotinga.

Išskirtiniame muziejuje gimtadienio rytą praleidęs Ž. Grigaitis DELFI pasakojo, kad turėjo puikią galimybę apžvelgti pastatą bei su juo susipažinti. „Kai buvau, buvo kaip tik keičiamos ekspozicijos, tačiau susipažinau su kinų menu, apžiūrėjau erdves ir sau pažadėjau būtinai sugrįžti dar kartą“, – pasakojo pašnekovas.

Pora dienų Paryžiuje viešėjęs Žilvinas spėjo aplankyti ir papusryčiauti Coco Chanell knygoje „Miegoti su priešu“ aprašytame viešbutyje. „Atmosfera, aplinka. Tai tiesiog keri, kai esi toje vietoje, apie kurią skaitei knygos puslapiuose“, – šypsojosi prisiminimais dalydamasis vyras.

Nors šįmet gimtadienį jis atšventė vienas, tikino, kad tai tikrai nebuvo kažkuo prastesnė šventė. Priešingai – per kelias dienas jis pasisėmė įspūdžių ir savo žinių bagažą papildė naujais dalykais. „Stengiuosi, kad mano kelionės dabar būtų tokios, kad pamatyčiau, sužinočiau ar paragaučiau kažko naujo. Norisi, kad kiekviena išvyka būtų turininga“, – kalbėjo Ž. Grigaitis.

Beje, šampano taurę su draugais jis vis dėlto žada pakelti. Tik dar ne dabar, po mėnesio. „Šiuo metu ruošiu naują projektą, tad, manau, tas šampanas bus skirtas naujam žingsniui, naujų, stebinančių sprendimų šventimui“, – šyptelėjo Žilvinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)