Pajūryje lanko gimines

Laisvu nuo koncertų metu šeima lanko gimines, leidžia laiką prie jūros, susitinka su seniai matytais bičiuliais. „Veiklos tikrai užtenka. Vos spėjame visus aplankyti. Kartu su giminėmis ir draugais buvome apsistoję savaitei Šventojoje. Dieną pramogaujame, o vakare vyksta aptarimai, o jie kainuoja jėgų (juokiasi). Turime daug draugų, tuo labai džiaugiamės. Pajūryje daug savų žmonių, tad visada čia atvykus jaučiamės gerai“, - DELFI kalbėjo iš Klaipėdos kilęs A. Radzevičius.

Svarbiausia neapgaudinėti savęs

Bendroje draugų kompanijoje susipažinę Algirdas ir Milisandra rugpjūčio 26 dieną švęs dviejų metų bažnytinės santuokos sukaktį. Tačiau pora didelių iškilmių neplanuoja, mat tikino švenčiantys savo laimę kiekvieną dieną. Pasiteiravus, koks sutuoktinių manymu laimingos santuokos receptas, pora patikino, kad bendrų vertybių turėjimas: „Žmogui gimus kažkur gyvena kita jo pusė. Tad arba jos susitinka, arba ne. Kitą kartą jos bando susieiti šešis kartus (juokiasi). Kol kas, atrodo, kad mums puikiai sekasi.“ „Neapgaudinėjame savęs, laikomės vienas kito. Viskas gimsta natūraliai“, - kalbėjo Milisandra. Sūnų auginanti Radzevičių šeima neatsisako minties susilaukti dar vaikų.

Muštynių aikštelėje nepamirš

Spaudoje plačiai nuskambėjo konfliktas tarp Milisandros ir verslininko Tado Karoso sūnaus Jono. J. Karosas neva užpuolė moterį prekybos centro aikštelėje. Konfliktas kilo dėl automobilio statymo vietos. „Procesas yra nesibaigęs. Vadinkime, kad kelios stadijos jo jau įvyko. Su antrąja puse nebuvome nė karto susitikę teisme. Bet galiu pažadėti, kad tas tikrai įvyks, mes tikrai pasimatysime“, - užtikrintai kalbėjo A. Radzevičius. Žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams apie įvykį, pora nuo platesnių komentarų atsiribojo. „Ši istorija jau yra aprašyta spaudoje keletą kartų. Tiesa, ne iš mūsų lūpų. Jei iš tiesų buvo tokia situacija, kaip sako mano žmona, ar taip gyvenime turi būti? Neturi teisės žmonės taip elgtis. Mano žmonos vietoje galėjo būti bet kuri kita moteris.“

Nesilanko garsenybių vakarėliuose

Nors A. Radzevičių prodiuseriai kvietė dalyvauti šokių projekte, tačiau vyras šio pasiūlymo atsisakė: „Niekada nebuvau iš tų, kurie bet kokia kaina nori „įlįsti“ į televiziją, viešumą. Ne iš to aš duoną valgau. Nematau prasmės kažkur dalyvauti. Aš šešerius metus lankiau pramoginius šokius, puikiai žinau, ką reiškia šokti profesionaliai. To, ko reikia žiūrovui, komisijai yra kičinis dalykas. Visas darbas yra savaitgaliais. Kokia televizija tau mokės tokius pinigus, kad apsimokėtų dalyvauti projektuose ir nedirbti?

Tiek Algirdas, tiek Milisandra reti svečiai garsenybių pamėgtuose vakarėliuose. Pora tikino nematanti tikslo eiti į renginius, kuriuose visi apsimeta tavo draugais, atsistojęs prie sienelės papozuoji fotografams ir išvažiuoji namo. „Vakarėliuose, kur mes linksminamės, nebūna spaudos. Susirenka artimų draugų ratas, susitinkame vieni kitų namuose. Šventėme vaiko gimtadienį Vilniaus centre, tačiau nereikėjo jokio papildomo dėmesio. Susirinko artimiausi žmonės, jaukiai pasisėdėjome. Nesuprantu, kaip žmonės sugeba apibėgti penkis vakarėlius per vakarą. Gal vieniems trūksta dėmesio, kitiems tai gyvenimo būdas. Nemanau, kad man padaugėtų kvietimų koncertuoti, jei eičiau į vakarėlius. Televiziniuose koncertuose dalyvauju su malonumu. Nemėgstu dirbtinai kalbėti apie kažką. Nesuprantu kolegų, kurie nusimano visais klausimais, gali kalbėti apie bet ką. Mažiausiai sau norėčiau palinkėti, kad į mano koncertus žmonės ateitų manęs žiūrėti, o ne klausyti.“

Sūnus išsiskiria talentu dainuoti

Į sceną kartu su tėčiu nevengia lipti ir penkerių metų poros sūnus Rokas. Kaip teigė Radzevičiai, berniukas iš savo bendraamžių išsiskiria puikiais muzikiniais gabumais. „Turime kartu įrašę vieną dainą. Rokui labai patinka scena. Sūnaus talentą pastebiu ne tik aš, bet ir mokytojai, kurie dabar dirba su juo. Atsiskleidžia ir Roko aktoriniai sugebėjimai. Nors kita vertus, visi vaikai turi kažkokių talentų. Jei jam bus duota talento tiek, kad jis galės iš jo gyventi ir kaifuos nuo to, palinkėsiu eiti mano keliu, judėti pirmyn“, - kalbėjo A. Radzevičius.

Planuose - naujas albumas

Rudenį grupės „Patruliai“ planuose – ketvirtasis muzikinis albumas. „Labai džiaugiuosi šiuo darbu. Palyginus su pirmaisiais albumais tai, ką mes darome dabar, yra visai kitas lygis. Publika bus šiek tiek nustebusi ir tikrai į gerąją pusę. Turiu dar vieną vieną slaptą svajonę – programą su gyva grupe. Žinoma, „gyvai“ grojančią grupę yra sunku įpirkti žmonėms, bet vis tiek neatsisakome šios minties“, - scenos planais su DELFI dalinosi A. Radzevičius.

Radzevičių šeima leido laiką gamtininkų centre „Mini Zoo“:


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)