Pasidomėjus, kodėl susituokė netradiciškai – savaitės viduryje – jaunieji tik nusišypsojo: „Dienos nesirinkome, tai buvo tiesiog artimiausia data“.

Pora prašymą tuoktis pateikė lygiai prieš mėnesį, deja, tuo metu artimiausias santuokos laikas ir buvo antradienis, rugsėjo 27-oji.

R. Lukoševičiūtė atskleidė, kad šiandien įvykusi ceremonija turės ir pratęsimą. „Vasarą tuoksimės ir bažnyčioje, čia toks, sakykime, susirašymas ir tiek“, – DELFI kalbėjo Rūta. Sutuoktiniai užsiminė, kad tuomet, kai susituoks bažnyčioje, kels ir šventinį vakarėlį, šiandien jiedu ketina šventiškai papietauti ir praleisti laiką artimiausių žmonių apsuptyje, didelės šventės neplanuoja.

„Griežto vakaro plano nėra, tačiau kažkas tikrai bus“, – DELFI kalbėjo Marius. Beje, po tuoktuvių bus ir nedidelis medaus mėnuo, pora ketina laivu plaukti į Švediją, nors bilietų dar neįsigijo.

O štai į klausimą, kada laukti šeimos pagausėjimo, abu sutuoktiniai atsakė sutartinai: „Jis tikrai bus!“.

Rūta ir penkiolika metų jaunesnis Marius susipažino bičiulių vestuvėse, o žiniasklaida apie jųdviejų romaną sužinojo vasaros pradžioje. Vis dėlto į klausimą, kiek gi laiko jiedu jau kartu, nė vienas nepanoro atsakyti: „Ilgai. Žiūrint, nuo kada čia skaičiuotume“.

Rūtos Lukoševičiūtės vestuvės

Šviesia pusilge suknele pasipuošusi Rūta DELFI atskleidė, kad ją išsirinko itin greitai. „Man sakė, kad tokios jaunosios dar nebuvo matę. Išsirinkau iš trijų suknelių. Labai greitai“, – nusišypsojo Rūta, o šalia stovintis jos vyras tik nusijuokė, kad viskas įvyko taip greitai tik dėl to, kad jo nebuvo kartu.

Mėlynu kostiumu pasipuošęs Marius tikino, kad į aprangą ar smulkmenas nekreipė daug dėmesio ir neskyrė tam itin daug laiko: „Aš kostiumą jau seniau turėjau“.

Džiaugsmingus artimųjų sveikinimus priėmusi pora tikino, kad streso prieš šią šventę buvo, net naktį sunkiai sekėsi miegoti, tačiau dabar viskas praeity.

Po santuokos Rūta pasirinko dvigubą pavardę – Lukoševičiūtė-Daudienė.

DELFI primena, kad viešai apie poros santykius pirmą kartą buvo pranešta šių metų vasaros pradžioje. „Atkreipiau dėmesį, kad kažkas į mane žiūri“, – anksčiau apie mylimąjį DELFI pasakojo R. Lukoševičiūtė ir patikino, jog iš pradžių jiedu tiesiog gražiai bendravo ir santykių kurti tikrai nepuolė.

Rūtos Lukoševičiūtės vestuvės

Paklausta, kaip jaučiasi būdama šalia gerokai jaunesnio vyro ir, ar amžiaus skirtumas netrukdo jiems bendrauti, Rūta patikino jokios problemos nematanti.

„Jei skirtųsi mūsų požiūris – tikrai nebendrautume. Daug kur sutampame. Galbūt atrodys juokingai, bet aš nejaučiu amžiaus skirtumo. Ne vien amžius žmones jungia“, – sakė R. Lukoševičiūtė ir patikino, jog dukra Lėja naująjį mylimąjį priėmė tikrai šiltai.

R. Lukoševičiūtė dukters susilaukė su muzikantu, dainų kūrėju Alvidu Kavaliausku. Pora kartu išbuvo bene tryliką metų, tačiau prie altoriaus taip niekuomet ir nežengė. Po skyrybų jiedu teigė, kad juoda katė kelio neperbėgo, tad Rūta ir Alvidas iki šiol puikiai sutaria.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (758)