„Suknelėmis mus papuošė Eva. Jos – iš naujosios kolekcijos „Eva Luxury“. Tai – jos sukurtas prekės ženklas. Ką reiškia kruopščios ir ambicingos moters darbas... Viskas taip kruopščiai padaryta, negaliu nesižavėti“, – DELFI pasakojo O. Pikul ir pridūrė esant laiminga, jog E. Ghaoui, pristatydama pirmuosius kūrinius, pasirinko būtent jas – Oksaną, Mariną ir Skaistę.

„Norėčiau pabrėžti, kad išskirtinius drabužius kuria išskirtinė moteris – E. Ghaoui. Jos įėjimas į rinką yra nekasdienis, labai įdomus. Jos drabužiai – mieli. Priimkim ir šią dizainerę. Tai, ką ji kuria yra taip elegantiška, moteriška, ryšku, skoninga ir kokybiška...“ – komplimentų „Eva Luxury“ kolekcijos suknelėms negailėjo O. Pikul.

E. Ghaoui taip pat dalyvavo LNK naujojo sezono pristatymo vakarėlyje, šventės metu maloniai šnekučiavosi su bičiuliais. Ji šventei rinkosi griežtesnio stiliaus ryškios spalvos suknelę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)